יום ראשון, 13 ביוני 2010

בית לזית




חומרים
350 גרם קמח תופח

200 גרם חמאה

250 גרם גבינה לבנה 5% שומן

כוס פטה או קשקבל מגוררת

חצי כוס בולגרית מגוררת

למילוי:
זיתים ירוקים מגולענים

לציפוי

שומשום או קצח או שניהם.

לרדד את כל החומרים לבצק.

ליצור כדורים קטנים ולמלא בזית.

לטבול בשומשום ולאפות ב180 עד שהעיגולים מזהיבים                                                                            
                                                   

2 תגובות:

  1. מאפה שדורש סבלנות... אבל מישתלם,טעים טעים,אילה

    השבמחק
  2. מאוד מאוד טעים. כדאי להכין מלאי ולהקפיא, נשאר מצויין אחרי הקפאה

    השבמחק

Powered By Blogger