יום חמישי, 27 ביוני 2013

צ'יבורקי גרוזיני

את המאפה הזה הכנתי בגלל גיסתי היקרה.
את מסיבת הבר מצווה של הבן היקר שלי חגגנו במסעדת ראצ'ה בירושלים. המסעדה מגישה אוכל גרוזיני טעים מאוד. ואני ממליצה עליה בחום רב.
כמו שסיפרתי בפתיח,גיסתי ביקשה ממני לשחזר את המתכון למאפה הבשר שהגישו שם. מאחר ואני צמחונית ,לא טעמתי את המאפה המדובר,אבל ראיתי איך הוא נראה ואיך הבצק הרגיש..חיפשתי מתכון שנראה שיתן לי את התוצאה שאני מחפשת.
המתכון לא קשה, אבל דורש קצת קיפולים על מנת לקבל מאפה עם עלים פריכים. במקום שאעתיק את המתכון לכאן אני מצרפת לכם קישור למתכון שמצאתי. מתכון של  מאיה פפיסמדוב! גרוזיני אסלי:)  המתכון נמצא כאן  

וגם תמונה של עוגת יום ההולדת לבן הגדול...

ומבט פנימה...


תהנו:)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger