יום רביעי, 20 במאי 2020

מאפינס פטריות

החומרים:
תרסיס שמן בטעם חמאה,או חמאה
בצל סגול קצוץ
2\1 סלסילת פטריות טריות, חתוכות לקוביות.
כוס קמח לבן
2\1 כוס קמח תירס
2\1 כפית אבקת אפייה
2\1 כפית מלח
2\1 כפית סוכר
3 ביצים
2\1 מיכל שמנת חמוצה
3\2 כוס חלב
100 גרם גבינה בולגרית
4\1 כוס עירית קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ומתיזים בה תרסיס שמן
מטגנים את הבצל הקצוץ כ 5 דקות, מוסיפים את הפטריות.
מקפיצים את הבצל והפטריות עוד כ-5 דקות ומסירים מהאש.
מעבירים לקערה רחבה ומוסיפים את כל שאר הרכיבים.
מתיזים תרסיס שמן לתוך בעלת שקעים עגולים בקוטר 5 ס"מ
או שקעים מלבניים.
ממלאים את השקעים על לשלושה רבעים מגובה התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-20 דקות.

המתכון של אפרת ליבפרוינד,מתוך בופה.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger